avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general pfa?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

pfa?

Buna seara.Va rog sa-mi spuneti ce forma legala pot adopta in cazul in care tin evidenta contabila la un SRL si vreau sa-i completez factura pentru servicii contabile. Pot sa ma inregistrez ca pfa? Mentionez ca sunt angajata cu norma intreaga la o alta firma. Multumesc mult pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: carmen_danciu , utilizator 12:12, 20 Ianuarie 2011
Daca nu sunteti contabil autorizat sau expert contabil (membru CECCAR) nu poti emite factura , solutia ar putea fi un contract partial daca aveti studii medii economice.
multumesc mult:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnare bilant camicami camicami Ma aflu in urmatoarea situatie: am promovat examenul de acces la profesia de expert contabil,sunt in perioada de stagiu intensiv urmand ca in octombrie sa ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl pentru contabilitate Contabiljunior Contabiljunior Buna ziua, In cazul unui absolvent de studii superioare + master de la academia de studii economice - fac. De contabilitate si informatica de gestiune, este ... (vezi toată discuția)
Pfa pt contabilitate primara? cristinamarcu cristinamarcu Am terminat o facultate in domeniul contabilitatii, si as vrea sa tin contabilitatea unor srl-uri, dar nu stiu daca am voie. Am inteles ca trebuie sa-mi ... (vezi toată discuția)