avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de revolutionar contestat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de revolutionar contestat

Nu cunosc foarte bine speta insa sunt interesat de un raspuns.
Un revolutionar a primit un lot de pamant prin Secretariatul de Stat pentru Revolutionari, pamantul fiind foarte bine situat. Acelasi lot de pamant este revendicat de fostul proprietar in instanta, invocand - daca nu gresesc - art. 998, cerand anularea titlului revolutionarului.
Ce opinie aveti ?

cu multumiri

Ion

Alte discuții în legătură

Neplata sultei catre fostul sot petrica hrimiuc petrica hrimiuc În primul rand doresc sa multumesc celor care mi-au raspuns la intrebarile si spetele pe care le-am supus dezbaterii şi celor care mi-au vizualizat ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate teren intravilan Mihut Nicolae Mihut Nicolae Am o intrebare pentru toti cei care ma pot ajuta cu o consultatie in privinta unui teren revendicat in intravilanul satului Sibiselul Vechi, comuna Beriu, ... (vezi toată discuția)
Buna sau rea credinta ada92 ada92 Buna ziua. Am auzit multe lucruri bune despre acest site de la un coleg de serviciu, sper sa ma puteti ajuta si pe mine. Cand am depus actele ptr. a revendica ... (vezi toată discuția)