avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale intermedieri produse
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

intermedieri produse

Buna ziua!
Am o s.c. cu obiect de activitate intermedierile. As dori ca incepand cu data de 01.01. 2011 sa trec la microintreprindere. Indeplinesc toate conditiile din Codul Fiscal mai putin cea cu consultanta si management. Nu stiu sigur daca intermedierile din vanzarea produselor sunt incadrate in consultanta si management. In Codul Fiscal nu este data o definitie a ceea ce inseamna consultanta si management. O definitie ce am gasit pe internet defineste consultatia in management ca fiind "crearea de valoare pentru organizatii, prin aplicarea cunostiintelor, a tehniciilor si a atuurilor pentru a imbunatati performanta. Acest lucru este realizat prin oferirea de consiliere obiectiva si/sau implementarea solutiilor de business."
Cel mai recent răspuns: glamour7576 , utilizator 13:07, 19 Ianuarie 2011
nuu este activitate de consultanta sau management intermedierea in COMERT cu ridicata, produse specializate, comertul cu mobila, cu textile, produse alimentare si nealimentare, produse diverse.

managementul presupune planificarea strategica si organizatorica, procese de retehnologizare,obiective si strategii de marketing nu prestare servicii mentionate doar planificare , consultanta in vederea obtinerii de profit este rolul managerului.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Ianuarie 2011
glamour7576, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate consultanta dianap12 dianap12 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu definirea activitatilor de consultanta. In ideea in care firmele ce desfasoara activitati de consultanta pot opta pentru ... (vezi toată discuția)
Cod caen - servici de asistenta logistica si productie ContSters384057 ContSters384057 Un italian doreste sa deschide o microintreprindere (in forma de SRL) in Romania care va face servicii de asistenta pentru logistica si pentru productie cu un ... (vezi toată discuția)
Firma de consultanta forma de organizare zzanetta zzanetta Vreau sa infiintez o firma de consultanta cu urmatoarele activitati: - consultanta infiintare societati - consultanta juridica si financiar-contabila - ... (vezi toată discuția)