avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Desfiintare sau reducere posturi contractuale?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Desfiintare sau reducere posturi contractuale?

Buna ziua! In primaria unde lucrez se doreste desfiintarea a unui numar de 5 posturi contractuale.4 posturi sunt de guard. Luna aceasta am incheiat contract cu o firma de paza deoarece politie locala nu putem infiinta din fipsa de fonduri, si oricum ei sunt cu studii generale si nu s-ar incadra conform prevederilor legii politiei locale. 1 post este de referent-personal contractual in cadrul caminului culural.Activitatea acestui referent este desfasurata de catre un ONG local care se ocupa cu activitati locale culturale, referentul respectiv neavand nici o atributie concreta.
Intrebarea mea este: Daca fac proiect de hotarare, cu noua organigrama si stat de functii nou si trimit la ANFP pentru o noua avizare cu propunerea de reducere posturi, gresesc??
Daca vom face o hotarare de CL prin care colaboram cu ONG -ul pe partea culturala, ne-ar ajutat la primirea avizului favorabil cu reducerea postului si concedierea referentului?
Orice sugestie ne-ar ajuta......o saptamana superba in continuare

Alte discuții în legătură

Pot consilierii sa modifice organigrama si statul de functii? este valabila aprobarea unei organigrame care nu este avizata recent? vioricamadalinaalecu vioricamadalinaalecu organigrama si statul de functii pe care primarul ne cere sa o aprobam nu trebuie sa fie avizata de A.N.P.F.in aceasta luna sau an?daca nu suntem de acord cu ... (vezi toată discuția)
Functie de conducere- reorganizare institutie andre_1996 andre_1996 In anul 2008 am ocupat prin concurs functia publica de conducere de director executiv. In septembrie 2008 noul primar ales a propus spre avizare la ANFP o noua ... (vezi toată discuția)
Restructurarea in institutii publice mirela teodora mirela teodora Care sunt paşii ce trebuie urmaţi in cazul schimbarii organigramei si cum trebuie procedat pentru personalul disponibilizat-funcţionari publici? va ... (vezi toată discuția)