avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit impozit profit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

impozit profit

Am o asociatie care declara si plateste impozitul pe profit anual, pentru anul 2010 a re pierdere, in declaratia 100 aferenta lunii decembrie declar 0 sau nu declar nimic ci cu declaratia 101 pe care o depun pana ;la 25.02.2011 ?
Cel mai recent răspuns: ciobanumarilena61 , utilizator 16:28, 19 Ianuarie 2011
In acest caz depuneti declaratia 100 doar daca aveti salariati, neselectand "impozit pe profit". Impozitul pe profit il regularizati in declaratia 101 pe care o veti depune pana in 25.02.2011.
Daca nu aveti salariati nu depuneti declaratia 100.
Succes!
Ultima modificare: Miercuri, 19 Ianuarie 2011
lumi71, utilizator
Va rog sa ma ajutati cu o informatie, pentru o asociatie nou infiintata in 2010 (noiemb) care nu a avut activitate, trebuie depusa declaratia 101?

lumi71 a scris:

In acest caz depuneti declaratia 100 doar daca aveti salariati, neselectand "impozit pe profit". Impozitul pe profit il regularizati in declaratia 101 pe care o veti depune pana in 25.02.2011.
Daca nu aveti salariati nu depuneti declaratia 100.
Succes!
Da se depune 101 deoarece aveti cateva ch.deductibile (ma refer la cele de constituire) care vor fi declarate la rd.39

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 100 trim 4 depusa pe 0 ASKIM3GET ASKIM3GET Buna ziua Este gresit daca am depus declaratia 100 pe 0 la trim 4 in conditiile in care in primele 3 trim s-a platit impozit minim, iar trim 4 a fost ... (vezi toată discuția)
Completarea declaratiei 100 trim iv petrache artemis petrache artemis ]Buna ziua ! M-ar putea ajuta si pe mine cineva; detin o firma infiintata in luna iunie 2010 si am platit pe trim III impozit pe profit 16% ;cum sa procedez ... (vezi toată discuția)
Declaratia 101 bucurcamelia bucurcamelia Sunt economist la o firma de abia infiintata in 2010 mai precis la 01.07.2010. Va rog spuneti-mi in legatura cu impozitul pe profit daca am procedat ... (vezi toată discuția)