avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare

BUna

Tata s-a nascut in anul 1952, lucreaza din 1972 la inceput a lucrat cu substante periculoase din cate am inteles si a primit ceva beneficii , dansul la ce varsta se poate pensiona? Din 1972 lucreaza la aceeasi intreprindere.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:12, 19 Ianuarie 2011
Tatal dvs. poate beneficia de pensie pentru limita de varsta la 65 de ani si de pensie anticipata partiala la 60 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand poate beneficia de pensie un barbat nascut in 1952? popescu georgeta popescu georgeta Va rog sa ma ajutati cu un raspuns : Un barbat care este nascut in 29 iulie 1952 , si este in activitate din ianuarie 1972 pana in prezent se poate ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata Levente80 Levente80 Buna ziua. Tatal meu s-a nascut pe data de 11 martie 1952 si are 32 ani lucrati.Exista o modalitate sa iasa la pensie? (vezi toată discuția)
Pensionare limita varsta darria13 darria13 Tatal meu este nascut la 01.11.1952. Are o vechime in munca de 40 de ani. Se poate pensiona la varsta de 62 de ani la limita de varsta? (nu anticipat), cum si ... (vezi toată discuția)