avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil pentru avocati
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil pentru avocati

a intrat cineva in concediul pentru crestere copil in 2011,ma puteti lamuri ce venituri se iau in calcul,cele 12 luni anterioare nasterii sau anul fiscal anterior.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 10:16, 19 Ianuarie 2011
12 luni anterioare nasterii!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza de calcul a indemnizatiei de crestere copil/concediului de maternitate alexfelea alexfelea poate afecta concediul medical acordat in perioada celor 6 luni care compun baza de calcul, la calcularea concediului prenatal,postnatal sau indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru acordarea indemnizatiei de crestere a copilului gherlananca gherlananca Sunt insarcinata si am ca termen al nasterii 11 sept 2013. Din 2 martie 2013 sunt tot in concediu medical (datorita contractiilor) si medicul mi-a interzis sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului! roxana.elena roxana.elena Va rog sa ma ajutati, am ramas insarcinata dupa o luna de la angajare ,pana la acest moment am tot avut intreruperi pe cartea de munca din cauza crizei si ... (vezi toată discuția)