avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Export camioane din ucraina
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Export camioane din ucraina

Buna ziua.
Am si eu o intrebare, daca ucraina nu e tara membra UE la scoaterea din tara a 4 camioane trebuie sa platesc taxe ? si daca da cam cat la suta din valoarea camioanelor. Mentionez ca eu cumpar camioanele pt a le exporta in egipt.
Dar in cazul unor taxe as putea aranja sa le export in germania,daca asta ar ajuta.
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Tva la vanzare intracomunitara deceneum deceneum Buna ziua. Detin o firma platitoare de TVA , in Romania. Activitate actuala a firmei o reprezinta importul de marfa-imbracaminte (in special rochii ) din ... (vezi toată discuția)
Intrebare export - auto yura_onu yura_onu Buna ziua, va rog daca poate cineva sa ma lamureasca si pe mine cu o chestiune. Varul meu din ucraina doreste sa cumpere un autoturism din romania. ... (vezi toată discuția)
Platitor sau nu de tva? mirela07 mirela07 daca o firma importa produse din afara UE., plateste sau nu tva? daca da, acesta poate fi deductibil?va multumesc anticipat (vezi toată discuția)