avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxe pentru vinzari de teren si pentru succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxe pentru vinzari de teren si pentru succesiune

care este procentul de taxare la vinzarea unui teren intr. si care este taxa pentru succesiune(cit la suta)
Cel mai recent răspuns: ContSters4579 , utilizator 14:00, 19 Ianuarie 2011
...intre 2-3 %...la succesiune se plateste 1% daca nu e dezbatuta in termen de 2 ani de la deces...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire Nina1 Nina1 Tatal meu a mostenit casa parinteasca. Acum vrea sa o vanda. Actele sunt pe numele parintilor care sunt decedati. Ce acte trebuiesc intocmite pentru a putea ... (vezi toată discuția)
In cat timp se poate face mostenirea fara a se plati impozite alexandru23 alexandru23 1) In cat timp de la deces se poate face mostenirea fara se plati impozitele? 2) Daca suntem intelesi unde este mai ieftin la notar sau la tribunal? 3) Ce ... (vezi toată discuția)
Mostenirea cristina_ilie cristina_ilie Mama mea a murit acum cateva luni si as dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu raspunsuri la cateva intrebari. Pentru a dezbate taxa de mostenire intre noi ... (vezi toată discuția)