avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... va rog sa ma ajutati intr-o problema cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

va rog sa ma ajutati intr-o problema cu banca

am luat un credit pe 5 ani de nevoi personale de la o banca,acum doi ani.In momentul acela aveam venituri din pensie de 1000 de lei plus salariul de 1450 lei.Am platit pana acum toate ratele la zi dar de la 1 ianuarie 2011 mi s-a desfacut contractul de munca din cauza reducerilor de personal la bugetari.Am prezentat bancii toate documentele si am solicitat prelungirea perioadei de rambursare a creditului si micsorarea ratei lunare .am avt pana acum 870 lei.mentionez ca mai am o rata la c.a.r. de 360 lei pe luna pentu inca un an si jumatate.Am varsta de 61 de ani.Banca mi-a trimis un act aditional prin care imi prelungeste perioada cu doar un an in care mi-a pus o rata de 670 lei iar dupa un an 750 lei pana la sf. creditului.Eu am ramas cu 1000 de lei pe luna pensie,nu pot plati aceasta suma care depaseste venitul meu .Nu am semnat inca actul aditional.Ce pot sa fac in aceasta situatie,cui sa ma adresez daca nu gasesc intelegere la banca?Eu vreau sa platesc,nu se pune problema dar suma asta nu am cum.Ei spun ca trebuie sa termin creditul pana la 65 de ani.Creditul nu este girat cu nimic.
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 15:03, 19 Ianuarie 2011
Creditul nu este girat cu nimic,dar presupun ca sunteti propietarul unui imobil sau al altor bunuri,iar in temeiul acestui contract de credit care reprezinta titlu executoriu ,banca poate cere executarea dvs.silita.Cred ca o solutie de moment ar fi aceea sa semnati acest act aditional.Cel putin deocamdata nu cred ca aveti alta solutie,altfel situatia s-ar putea agrava.
Incercati sa obtineti o refinantare de la alta banca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar- imposibilitate plata bursy_bmf bursy_bmf Buna ziua. Ma puteti ajuta cu un raspuns? Sotia mea are un credit contractat la o banca in valoare de vreoa 60000. Am platit la la el vreo 3 ani. Rata lunara ... (vezi toată discuția)
Comision de rambursae pentru un credit ipotecar liveomars liveomars Buna ziua! Am avut un credit ipotecar in 2007, in 2012 am semnat un act aditional-in care printre altele, mi s-au adaugat si comisioane, cumva contractul s-a ... (vezi toată discuția)
Rescadentare neaprobata Biaboa Biaboa Buna ziua In 2010 luna martie am facut impreuna cu sotul meu un contract de credit pe o perioada de 3 ani si 6 luni cu o rata lunara de 1000 ron, scadenta ... (vezi toată discuția)