Nu aveti ce sa ii faceti mare lucru degeaba incercati sa il dati in judecata ca nu o sa castigati,incercati sa scapati cumva de filmulete cu administratorul siittu`lui sau poate si cu el daca o sa il convingeti.Altadata o sa va invatati minte in cine aveti incredere....si nu mai faceti dinastea.
In primul rand , dumneavoastra v-ati expus, prin transmiterea acelor imagini prin web cam.
Actiunea de a va filma , intr-adevar, nu a fost facuta avand acordul de vointa al dumneavoastra,insa nici nu contravine , din pacate , conduite pe care ati avut-o ( aceea de permisiune, din punctul meu de vedere).
Expunerea, insa , pe diverse site-uri , a unor fisiere obtinute prin filmarea dumneavoastra trebuia facuta avand consimtamantul dumneavoastra.
Pentru inceput ,pentru a mai diminua acest impact, luati legatura, cat de repede cu putina , si intr-un mod eficient , cu administratorii site-urilor, pentru e indeparta filmarile cu dumneavoastra, argumentand ca aceasta actiune a fost intreprinsa trecand peste dorinta dumneavoastra.
Ulterior, puteti investi instanta de judecata , in vederea recuperarii prejudiciului cauzat, ce tine de intimitatea dumneavoastra , si , de ce nu , chiar de imagine.
Daunele morale trebuie sa fie in acord cu suferinta ce va for pricinuita.
Increderea se castiga , in timp.Din pacate, nu toate persoanele dau dovada de loialitate si onestitate in relatiile pe care le au.
oricum singura sansa e sa iau legatura cu administratorul site-ului doar el poate sa controleze ce se intampla.Am mai luat legatura cu el si am mentionat k acestea nu au fost postate cu permisiunea mea dar nu am primit nici un raspuns.Si daca asa nu s-a putut o sa apelez la ajutor specializat,o sa se ajunga si in instanta daca trebuie pentru k nu este corect,legal si moral ceea ce au facut.Lucrurile nu trebuie sa ramana asa.Sunt constienta ca este vina mea k m-am expus dar nu are nimeni dreptul sa posteze mai ales fara aprobarea mea.