Prietena mea a facut acum ceva ani in urma un filmulet nu tocmai "ortodox" pentru iubitul ei din acea vreme, iar acum "domnul" acela o ameninta ca va posta acea inregistrare pe Youtube. Intrebarea mea este daca il poate impiedica sa faca asta iar daca o face totusi ce solutie legala exista pentru al forta sa o stearga? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Buna seara. Au mai fost astfel de topicuri pe acest forum si va spun din capul locului ca daca prietena dvs. a fost constienta la ce se va expune in momentul in care se facea inregistrarea , fostul prieten nu risca nimic din punct de vedere legal.Desigur ca daca se va intampla sa apara online, prietenei dvs. nu-i ramane decat sa se roage de adminii acelor site-uri sa stearga filmuletele.
Nu este vorba nici de santaj in acest caz pentru ca asa cum spune userul, fostul prieten a informat-o doar, fara sa-i ceara nimic in schimb pentru a evita expunerea. Este un soi de...razbunare, desigur prosteasca.
Eu personal sper ca din ce in ce mai multi tineri sa citeasca astfel de topicuri pentru a trage invataminte din ceea ce au riscat altii lasandu-se fotografiati sau filmati in astfel de ipostaze.
Alte discuții în legătură
Santaj
stefan_ruxandra
ma puteti ajuta?nush daca ma adresez pe forumul care trebuie, dar iata ce vroiam sa va intreb:am o prietena care s-a despartit de prietenul ei, iar acesta are ... (vezi toată discuția)
Calomnie
haidingher
m-am culcat cu o persoana care m-a filmat fara sa stiu in timpul actului sexual si apoi m-a santajat ca da filmul pe internet. ce sa fac? din cate stiu nu l-a ... (vezi toată discuția)