avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii nu am primit niciun raspuns la o intrebare pusa in ...
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

nu am primit niciun raspuns la o intrebare pusa in forum

am formulat o intrebare ieri pe forum -despre drepturile muncii, si nu am primit niciun raspuns ,se poate asa ceva
Ultima modificare: Miercuri, 19 Ianuarie 2011
gheiancu_47, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 15:50, 19 Ianuarie 2011
se poate, nimeni nu este obligat sa va raspunda. poate raspunsul la intrebarea dvs nu il stie nimeni sau intrebarea nu este clara ca sa intelegem despre ce este vorba.

o zi placuta,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatnet.ro nu mai raspunde la intrebari CYBORG CYBORG Observ ca , de la o vreme, Avocatnet.ro nu mai raspunde la intrebari, sau raspunde cine stie cand. Macar sa anunte, ca s-a desfiintat! (vezi toată discuția)
Buna ziua. catre administrator. stiti cumva de ce nu primesc ... marcel.damaschin marcel.damaschin Buna ziua. Catre administrator. Stiti cumva de ce nu primesc niciun raspuns la intrebarile mele? Chiar, aiurea. Este vreo problema? Multumesc. (vezi toată discuția)
Acoperire legala Cabinet de avocat Liliana Grădinaru Cabinet de avocat Liliana Grădinaru Am spus acum ceva timp ca... ei bine... cineva ar putea cauta aici o solutie juridica. I-ar putea raspunde un user, poate avocat, poate consilier, poate ... (vezi toată discuția)