avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Catre administrator. Stiti cumva de ce nu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Catre administrator. Stiti cumva de ce nu primesc ...

Buna ziua. Catre administrator. Stiti cumva de ce nu primesc niciun raspuns la intrebarile mele? Chiar, aiurea. Este vreo problema? Multumesc.
Unele formulari de intrebari sunt ilogice, de exemplu nelamuririle privind evaluarea imobilelor, eu nu prea inteleg ce doriti sa intrebati. Exista reguli nescrise pentru comunicare eficienta, titlul sa rezume problema, comunicarea sa fie clara, prezentarea problemei sa aiba o coerenta.
Chiar si asa, ati primit raspunsuri la unele chestiuni. Incercati sa formulati mai clar problemele expuse.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Martie 2021
Liliana Gradinaru, Avocat
Deci le vedeti, nu? Nu raspundeti ca nu sunt clar formulate? Este doar un titlu de intrebare, Continutul "logic" si "comunicarea eficienta", inseamna cel putin doua parti, nu? Va multumesc de raspuns. Sarut mana!
Sunteti pe un forum, nu toate intrebarile primesc raspuns. Raspunde cine vrea, cine stie, cine are chef.
Daca intrebarile le vedeti dvs, le vad si altii, deci nu e vorba de vreo problema tehnica.
Ultima modificare: Joi, 18 Martie 2021
gi-jane2, moderator
Ok. Multumesc. Asta nu pricepeam. Sanatate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere urgentare solutionare dosar penal teodron teodron Buna ziua, Scriu acest fir pentru a emite urmatoarea intrebare al carei raspuns ar putea fi de un mare ajutor atat mie, cat si altor cititori aflati in ... (vezi toată discuția)
Termen de judecata davidc davidc Buna ziua, Vreau sa ma lamuresc intr-o chestiune legata de termenul de judecata. Pe portalul instantelor apare la rubrica sedinte, data de 09.04.2014 in ... (vezi toată discuția)
O speta nemaitalnita, cred. marcel.damaschin marcel.damaschin O speta interesanta. Nu cred ca s-a intalnit cineva cu asa ceva. O ridic la fileu, totusi. A locuieste cu chirie in Romania intr-un imobil proprietatea B, care ... (vezi toată discuția)