avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... plata asigurarilor de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

plata asigurarilor de sanatate

vreau sa -mi fac contract cu casa de asigurari de sanatate ca si pers. fizica si nu stiu cum se procedeaza.Nu sunt salariata dar am o intreprindere individuala deci ,am venit din activitati independente. Unde trebuie sa ma duc ?Se poate ca sotul fara venituri sa fie coasigurat daca el are domiciliul in ilfov si eu in Bucuresti?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:16, 20 Ianuarie 2011
1. Mergeti la Casa de Asigurari de sanatate si incheiati contract de asigurare.
2. Tot acolo vi se va spune si cum sa procedati cu asigurarea sotului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot deveni coasigurat Corina271 Corina271 Buna ziua! De curand sotul meu s-a angajat si vreau sa devin coasigurat pentru ca sunt insarcinata si trebuie sa fiu coasigurata pentru a face niste ... (vezi toată discuția)
Nu am salariu, cum platesc contributia la sanatate? sasa23 sasa23 pentru ca nu mai sunt salariat,as dori sa stiu cat trebuie sa platesc la asigurari de sanatate pentru a putea,, beneficia mai tarziu ,,de acestea? multumesc (vezi toată discuția)
"carte de munca", taxe, impozite si drepturi vali25 vali25 Se mai poate plati din mana cartea de munca si cum? Suntem tineri si ne gandim si la un bebitza, asadar si indemnizatia este o problema. Momentan sotia are ... (vezi toată discuția)