avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... sarcina - concediul de risc maternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

sarcina - concediul de risc maternal

buna seara am nevoie si eu de putin ajutor . sotia mea este insarcinata in 12 saptamani si de maine va intra in concediu de risc maternal care are o durata de 120 de zile.problema e ca s-ar putea sa nu nasca in cele 120+65 cat este prenatalul.se poate ca intre acestea doua sa mai ia un concediu medical?
multumesc

Alte discuții în legătură

Concediu risc maternal 2018 Dany57 Dany57 Buna ziua, Sunt insarcinata in 10 saptamani. As dori sa stiu de cand imi pot lua concediu de risc maternal, cat voi primi pe perioada concediului de risc si ... (vezi toată discuția)
Concediu viitoare mama DanutSimonca DanutSimonca Buna ziua, Sotia mea este insarcinata in luna 3, pana in data de 24 noienbrie 2013 este in concediu de ingrijire a primului copil, ea a fost angajata la o ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna si concediul medical in timpul sarcinii C.Geta C.Geta buna seara.sunt angajata din 01.09.2012.sunt insarcinata in 22 de saptamani.am 74 zile de cm pentru ca am o sarcina cu pb.nu ma incadrez in cele minim 90 zile ... (vezi toată discuția)