avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu viitoare mama
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu viitoare mama

Buna ziua,

Sotia mea este insarcinata in luna 3, pana in data de 24 noienbrie 2013 este in concediu de ingrijire a primului copil, ea a fost angajata la o societate in alt judet intre timp ne-am mutat, deci noi am vrea sa-si ia diferite forme de concediu medical pana va naste.
Intrebarea mea este urmatoarea; cum ar fi cel mai bine sa procedam, sa-si ia din 25 noiembrie concediul de risc maternal (120 zile), dupa care sa ia concediu medical de la medicul de familie respectiv medicul ginecolog pana intra in prenatal? avand in vedere ca ar urma sa nasca la inceputul lunii iunie 2014.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:55, 31 Octombrie 2013
Procedati asa cum credeti de cuviinta si cum va recomanda si medicul curant ginecolog.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate Anasrl Anasrl Bună ziua! De la serviciu mi s-a eliberat un raport de evaluare de 120 de zile de concediu cu risc material semnat de medicină muncii. L am dus la medicul de ... (vezi toată discuția)
Risc maternal georgiana16 georgiana16 Buna ziua! Sunt intr-o situatie un pic mai ciudata si nu stiu exact cum pot proceda! In 2 dec 2013 am intrat in risc maternal ,toate cele 120 zile pana pe 4 ... (vezi toată discuția)
Concediile pentru sarcina cu risc Bea123 Bea123 Buna ziua, Sunt insarcinata in 18 saptamani si am sarcina cu risc obstretical crescut, avand recomandare sa stau toata sarcina la pat in concedii ... (vezi toată discuția)