avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TITLU DE PROPRIETATE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TITLU DE PROPRIETATE

Buna seara!

Nu imi mai gaesesc titlul de proprietate al apartamentului si as dori sa stiu ce as putea sa fac in cazul in care am in posesie numai contractul de vanzare-cumparare. As fi deosebit de recunoscatoare daca as primi un raspuns.

Multumesc anticipat! Va doresc o seara placuta!
Cel mai recent răspuns: Cristian Fara , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 10:13, 20 Ianuarie 2011
Titlul cu care faceți dovada proprietății îl reprezinta acel contract
de vânzare-cumpărare.
La ce fel de titlu va referiți?
puteti vinde fara probleme apartamentul. nu e nevoie obligatoriu de titlu de proprietate.
Cand am cumparat apartamentul eu impreuna cu fosta proprietara am semnat si am primit un contract de tittlu de proprietate si un contract de vanzare cumparare. Pe cel de vanzare - cumparare il gasesc, iar titlul de proprietate nu. Cum as putea sa fac in acest caz?
o varianta: va adresati unui notar cu "actul" pe care il aveti , acesta, notarul va va spune daca este un "contract de vanzare-cumparare".
varianta doi: va adresati OCPI, biroul Carte Funciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare drept de succesiune pitikudj pitikudj Buna ziua, Va prezint urmatoarea speta.Sunt mostenitor prin certificat de mostenitor a unei cote parte dintr-un teren arabil la care nu s-a facut carte ... (vezi toată discuția)
Acte vanzare imobil adighe adighe Buna ziua si bine v-am gasit, Doresc sa vand un imobil proprietate personala, dar singurele acte pe care le am sunt contractul de vanzare-cumparare intre ... (vezi toată discuția)
Cum obtin un duplicat dupa actul de proprietate ddaria_2008 ddaria_2008 Buna ziua, sunt casatorita si despartita in fapt, am un imobil dar actele au ramas la sot si nu imi pot face buletin de identitate care urmeaza sa expire, nu ... (vezi toată discuția)