avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conturbare de posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conturbare de posesie

Buna ziua,

Am o problema cu unul din vecini!Anul trecut m-a rugat sa-l las sa darame gardul de hotar construit din caramida cu pretextul ca-l reface la loc! (cu caramida noua....gandeam eu atunci!)
Eu credula i-am dat voie, insa spre surprinderea mea el nu mai vrea sa-l refaca pe vechea granita ci mi-a luat din curte 7 m.
Am avut rabdare, insa acum cu tupeu imi arunca ca gardul va ramane unde este ca el are bani si imi arata ca va castiga in istanta!
Ce am de facut?Am noroc ca pot demonstra cu poze pentru ca am facut poze innainte de a darama gardul!
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: pacurariu maria , utilizator 14:53, 20 Ianuarie 2011
Formulati o actiune in granituire+revendicare - art. 584+480 c.civ.
se poate citi online aceasta lege?

mihai
[ link extern ] /
Ultima modificare: Joi, 20 Ianuarie 2011
persanul, utilizator
Exista termen?momentan eu nu pot deschide actiunea iar fapta s-a petrecut in 2010 in luna mai-iunie.......iar pe vecin inca nici nu stiu cum il cheama fiind cetatean german!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in granituire ? aartist aartist Am o ruda la tara care se confrunta cu urmatoarea problema: - vecinul situat la vestul proprietatii sale a intrat cu gardul si doua constructii pe terenul ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie VONPAUL006 VONPAUL006 Un vecin a refacut gardul dar a intrat in proprietatea mea. L-am reclamat pentru tulburare de posesie, art 220 C.p. si parchetul i-a dat o ... (vezi toată discuția)
Blocare acces erika2008 erika2008 buna ziua, am urmatoarea situatie: s-a blocat accesul catre o parcela de teren care imi apartine, in fapt proprietarul parcelei vecine ridicand un gard care ... (vezi toată discuția)