avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cuantumul pensiei militare recalculate, diminuat la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cuantumul pensiei militare recalculate, diminuat la jumatate

va rog mult sa ma ajutati cu o indrumare: daca un pensionar militar care a trimis acea adeverinta de venit si i-avenit noua decizie si pensia redusa la jumatate.( din ce am inteles eu noua pensie nu i-a fost calculata in baza acelei adeverinte) m-ai poate face contestatie?daca da ma puteti indruma asupra unui model ? eu i-am gasit modelul acela care circula pe net ...apare pe acesta pagina [ link extern ] .
indiferent de raspuns va multumesc anticipat !

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/con...
Cel mai recent răspuns: cata_strophik2010 , utilizator 18:57, 20 Ianuarie 2011
puteti sa faceti contestatie ,dar pana vine raspunsul se va recalcula pensia dupa venit si atunci se schimba datele....parerea mea este sa asteptati pensia recalculata.
dar noua decizie i-a venit ... daca asteapta pensia recalculata si tot redusa e nu mai dreptul de a face contestatie caci pe noua decizie e mentionat ca daca e nemultumit are drept de contestatie in termen de 30 de zile de la primirea acesteia.
Stima !
e ceva neclar aici. cand se recalculeaza pensia dupa adeverinta de venit se emite o noua decizie.
pe noua decizie scrie ca s-a calculat dupa venitul mediu pe economie....poate nu a ajuns la timp acea adeverinta, dar tot exista posibilitatea sa-i vina diminuata ca am consultat listele de pe siteul mapn-ul si m-am uitat la niste situatii similare si erau reduse.au luat de la unii au pus la altii numai asa ca sa isi bata joc de toti
incorecta deductia. si rautacioasa. acolo au lucrat specialisti si se simt lezati in profesionalism.daca are armata pana la 55 de ani pensia ii creste. daca a iesit disponibilizat poate sa-i acada. este cazul meu . la 48 ani iesit lt col scada 1mil.m-am gasit in tabelul 4 .

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie militara george0908 george0908 In luna ianuarie 2011 am primit de la Casa de Pensii a M.A.I.o decizie de recalculare a pensiei militare din oficiu luindu-se in calcul salariul mediu brut pe ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie pensie militara orhideeaflorina orhideeaflorina Mama mea are pensie militara de urmas. Nu am depus cerere de recalculare pentru ca adeverinta de venit data de Centrul militar era o bataie de joc si am ... (vezi toată discuția)
Pensionare damian oana damian oana Buna ziua Va rog sa imi spuneti ce este mai avantajos intre: - pensionare la limita de varsta plus angajat in continuare si dupa cat timp se face ... (vezi toată discuția)