Buna ziua. Am si eu o nelamurire, poate ma puteti ajuta.:-/
Am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila din 2007 conform caruia pot sa evacuez paratul daca ii platesc o anumita suma de bani. / citez" evacuare conditionata de plata sumei ..../. Dar ne avand aceasta suma nu am inceput evacuarea. Mentionez ca paratul nu a parasit niciodata imobilul. In schimb acum cateva sile am primit o somatie de plata a sumei mentionate in hotarare inaintata de catre parat. X-(
Imi spuneti va rog pe ce baza legala poata sa imi ceara aceasta suma de bani, atata timp cat eu nu am inceput evacuarea lui, deci dupa parerea mea nu pot fi obligata la plata acelei sume ? c
Ce pot sa fac? Va rog sa ma ajutati.Va multumesc anticipat.:">
@hecla:
Asa...si cam ce raspuns ti-a dar Eugen...ca eu nu vad decat copy paste din cpc !!! Te bucuri..degeaba, serios acu !;)
@ Eugen:
Ce spune cpc in matrie de executare silita , stiu!
La alt gen de...dezvoltare ma gandeam eu!
Nu conteaza...oricum nu are treaba cu acest topic, asa incat vom discuta intre patru ochi !!!:)
Interpretarea data acestei "sintagme, sau ce-o fi ea!" este ca:
singura persoana prezenta la licitatie poate adjudeca bunul sub conditia ca preţul oferit sa nu fie mai mic decat cel de la care incepe licitatia (anuntat in publicatia de vanzare pentru termenul respectiv).
Executare silita
Marta Tot
Doresc un raspuns pentru urmatoarea situatie: un pensionar are trei credite de nevoi personale, fara ipoteca, la trei banci diferite, in valoare totala de ... (vezi toată discuția)