avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... scanare CM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

scanare CM

Buna ziua,
Va scriu un calitate de angajator.Am predat CM la scanat, insa una a scapat.Colega mea care s-a ocupat, a vazut un cod de bare pe ea si a "crezut" ca a fost deja scanata si nu a mai predat-o .
Acum am gasit CM in seif si am realizat ca sunt bun de plata.
Cum sa procedez? care e amenda?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: nicolsim , utilizator 11:44, 20 Ianuarie 2011
Conform unei hotărâri de Guvern din 2005, nepredarea carnetelor de muncă constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 300 şi 600 de lei, în cazul persoanelor fizice şi 1.500 - 5.000 de lei, în cazul persoanelor juridice.

Dar daca ati dus deja cartile explicati ca s-a "ratacit" una................
Ultima modificare: Joi, 20 Ianuarie 2011
Popa Adrian, Contabil
Multumesc, o sa incerc...!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se percep amenzi pt nepredarea cartii de munca la scanat? roxxanna roxxanna Stimati domni, Am cateva intrebari referitoare la urmatoarea situatie: Sunt in concediu de crestere copil. Am lucrat pana in August 2009 cand mi-a ... (vezi toată discuția)
Somer - scanare carnet de munca Muresan Felicia Muresan Felicia Daca o persoana este somera (dupa 35 ani vechime),pana in aprilie 2011 si trebuie sa prezinte lunar pentru stampilare,cartea de munca,carnet somaj si act de ... (vezi toată discuția)
Cm la scanat eudoxiu eudoxiu Buna ziua, Poate stie cineva sa ma lamureasca: am citit pe internet, un articol, tipic romanesc, unde se spunea ca este OBLIGATORIU ca sa fie depuse CM ... (vezi toată discuția)