Am cateva intrebari referitoare la urmatoarea situatie:
Sunt in concediu de crestere copil. Am lucrat pana in August 2009 cand mi-a incetat rap de activitate la compania respectiva. Am cartea de munca la fosta companie, nici pana in ziua de azi nu mi-au dat-o, desi am sunat de nenumarate ori si i-am anuntat ca vreau sa o iau de la ei, mi s-a confirmat ca, CM este intradevar la ei, dar ma tot amana, ba ca nu este contabila la birou si tb sa semnez in prezenta ei ca am primit-o, ba ca nu este managerul la firma si ca sa mai sun alta data, etc.
Am aflat intre timp ca ar fi tb dusa la scanat si ca s-ar putea sa primesc amenda ca nu am dus-o pana in prezent.
In aceasta situatie,
-ce amenda se percepe pt nepredarea ei la timp?
-cat este amenda?
-cineva mi-a spus ca si daca nu o predau nu conteaza, sunt multi in situatia mea, care nu au predat cartile si nici nu intentioneaza sa le predea
- daca nu o predau la scanat, cum ma va afecta acest lucru?
1. amenda este cuprinsa intre 300 la 600 lei, in cazul persoanelor fizice, si de la 1.500 la 5.000 lei, in cazul persoanelor juridice.
2. Nu va afecteaza in nicun fel faptul ca , carnetul dvs de munca nu este scanat (nu se pierde nicio vechime in munca inscrisa in carnetul de munca daca acesta nu este scanat )... cel mult va afecta munca persoanei care va va introduce datele pentru stabilirea pensiei la data respectiva ....
Scanare cm
nicolsim
Buna ziua,
Va scriu un calitate de angajator.Am predat CM la scanat, insa una a scapat.Colega mea care s-a ocupat, a vazut un cod de bare pe ea si a ... (vezi toată discuția)