avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... indemnizatia de crestere a copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

indemnizatia de crestere a copilului

buna ziua,lamuritima va rog cum a ramas cu indemnizatia de crestere a copilului de la 1 ianuarie 2011,a aparut in monotorul oficial sau nu.
Cel mai recent răspuns: barboni rozalia , utilizator 19:09, 20 Ianuarie 2011
ce anume va intereseaza?
in privinta indemnizatiei, OUG 148/2005 a fost modificata cu prevederile aplicabile anul acesta, si modificarea a fost publicata in M.Of.
trebuie sa nasc in martie si as vrea sa stiu ce modificari sau produs la aplicabilitate
www.avocatnet.ro/content/art...

Noutati la zi chiar de pe avocatnet
multumesc am gasit=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copilului amy1yamy amy1yamy Buna seara! Sunt in ingrijire copil din 17.05.2010.Am primit indemnizatia 85% doar ptr.luna mai.Apoi ni s-a taiat din ea inca 15%. -Era legal sa mi se ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului pentru gemeni liviuconstantinb liviuconstantinb Sotia mea a nascut in 2005 gemeni , a beneficiat de indemnizatie de crestere a copilului numai pentru un copil. As dori sa stiu daca se mai poate solicita ... (vezi toată discuția)
Refuz plata concediu medical ion predescu ion predescu poate fi refuzat la plata un concediu medical datorita faptului ca salariatul nu a prezentat adeverinta de stagiu de cotizare nefacand dovada ca este asigurat, ... (vezi toată discuția)