avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare masina Ro in tara non UE
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare masina Ro in tara non UE

Buna ziua, as vrea sa stiu daca o persoana juridica din romania ar putea sa-si inmatriculeze masina intr-o tara non UE?Argumentati va rog de ce da sau de ce nu.
multumesc.

Alte discuții în legătură

Masina cu nr de anglia vetx vetx as vrea sa cumpar o masina inmatriculata in anglia...cel care mi-o vinde spune ca poate ramane cu nr de anglia...e posibil asa ceva? pot face asigurarea ... (vezi toată discuția)
Roman rezident in italia, proprietar auto inmatriculat in italia, circul legal in romania? petit1979 petit1979 Va rog sa ma ajutati cu o opinie, detin un autovehicul inmatriculat in italia al carui propietar sunt in baza rezidentei obtinute in italia. Vreau sa ma intorc ... (vezi toată discuția)
Propunere a șefului rar: orice autoturism cu volan pe dreapta (ue/non-ue) să se omologheze, iar apoi sa fie respins la primul itp dacă nu a schimbat volanul. ce opinie juridică aveți? Maanghod Maanghod Buna ziua! As aprecia daca cineva care cunoaste legislatia europeana din domeniu, mi-ar putea da un raspuns. Multumesc anticipat. S-a dat o lege in August ... (vezi toată discuția)