avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Italia - am primit oferta de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Italia - am primit oferta de munca

BUna ziua

am primit o oferta de lucru in ITALIA , PE o perioada de 6-7 luni in domeniul hotelier-turistic, de la niste d-re . A fost cineva in Italia ? care este nivelul salarial? si care sunt conditiile. as dori pareri de la cei care au mai fost plecati.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 18:52, 21 Ianuarie 2011
Cam o mie de euro cel putin. 8 ore pe zi, 40 ore pe saptamana. E dificil sa gasesc locuinta si e scumpa. Spor la munca!
Am inteles ca se ofera cazare gratuita .
Atunci cu 900 de euro pe luna ar fi si eu interesat.:))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agentie turism-diurna sofer contract 2 ore,perioada determinata mioara danaila mioara danaila Buna ziua, am urmatoarea situatie: Agentie de turism , a angajat pentru 3 luni un sofer cu contract de 2 ore/zi .Numarul de ore ar fi cam 40/luna (salariu ... (vezi toată discuția)
Stimată doamnă manuela rășină spuneți dvs: „simpla închiriere ... robert1958 robert1958 Stimată doamnă Manuela Rășină Spuneți dvs: „Simpla închiriere a unui spațiu de locuit în calitate de persoană fizică nu îi schimbă ... (vezi toată discuția)
[nelamuriri] blaxy resort / proprietate periodica OvidiuC88 OvidiuC88 Salutari, In timp ce cautam alte raspunsuri pe site-ul avocatnet, am fost redirectionat catre oferta Blaxy resort, un concept nou de proprietate periodica. ... (vezi toată discuția)