avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Membri Birourilor Executive din sindicate - cursuri de ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Membri Birourilor Executive din sindicate - cursuri de SSM?

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca legea 319/2006 obliga sau nu Membri Birourilor Executive din sindicate sa urmeze cursuri de SSM. As vrea sa subliniez diferenta de nuanta intre a fi bine ca acestea sa urmeze astfel de cursuri si obligativitatea efectuarii lor.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Ssm si psi b.vlad b.vlad Buna ziua, Tatal meu are o firma de prestari servicii in domeniul protectiei muncii si as vrea sa ii calc pe urme. As vrea sa stiu ce cursuri trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Cine poate semna fisele de protectia muncii? serena82 serena82 Fisele de protectia muncii trebuie sa contina 3 semnaturi : a celui instruit (aici mi-e clar, e vorba de angajat), a persoanei care a efectuat instruirea si a ... (vezi toată discuția)
Protectia muncii, psi ss1978 ss1978 Buna ziua, as dori ajutor in domeniul PSI si protectia muncii in sensul ca , desfasor activitate in cadrul unei asociatii sportive ONG ce isi desf[soara ... (vezi toată discuția)