avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate publicare in monitorul oficial HG prima casa 2011
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

publicare in monitorul oficial HG prima casa 2011

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti in cat timp se va publica in monitorul oficial HG privind programul prima casa 2011. Aceasta a fost adoptata pe data de 19.01.2011.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: marianamahu , utilizator 15:59, 30 Ianuarie 2011
A fost publicata HG pt programul prima casa pe 24 ian.
Avnad in vedere aparitia acestei GH se poate considera ca bancile pot acorda credite?
Da, bancile accepta dosare , dar ca sa poata fi trimise catre fondul de garantare trebuie ca ARB sa semneze in numele bancilor conventia cu fondul privind prog prima casa, anul trecut a durat 10 zile de la publicarea HG in monitorul oficial. Probabil ca saptamana viitoare se vor putea trimite cele aprobate catre fond.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare parti comune Cristina_Ion Cristina_Ion Buna ziua, In imobilul in care am cumparat un apartament prin Prima Casa se vinde uscatoria (parte comuna) si banca prin care am luat creditul mi-a cerut un ... (vezi toată discuția)
Programul prima casa - cum se aplica? AngelaSimina AngelaSimina Buna ziua, A aparut aceasta stire ieri: http://www.antena3.ro/economic/imobiliare/guvernul-a-adoptat-programul-prima-casa_71955.html Va rog nu inteleg ... (vezi toată discuția)
Legea 110 oana803 oana803 Mai este valabila legea 110/2013? Legea aceea pentru despagubire pe teren/casa luate abuziv de catre comunisti? Multumesc (vezi toată discuția)