Buna ziua!
Caut de ceva timp informatii cu privire la regulile de depozitare a materiilor prime (faine, drojdie, zahar, fructe, carne etc) in vederea producerii si comercializarii de produse alimentare de brutarie si patiserie. Pur si simplu nu gasesc informatii.
De asemenea, pentru comercializarea de bauturi alcoolice, care sunt legile pe care trebuie sa le iau in calcul?
Va multumesc foarte mult!
Da, am rasfoit tot internetul, am citit cam toate legile privind vanzarea, productia siguranta alimentara etc. pana la urma ma intreb daca nu cumva pur si simplu nu exista reguli precise pentru depozitare si se recurge la logica si bun simt. Dar as vrea sa fiu sigura.
Fisa postului
marymary77
:help:DACA MA POATE AJUTA CINEVA CU O FISA PENTRU OPERATOR LA INSTALATII AUTOMATE PENTRU PREPARAREA AMESTECURILOR(813112) SI OPERATOR LA FABRICAREA PRODUSELOR ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4711
mikiba
Buna seara
Astazi am avut un control (la maagazin) de la politia locala si m-au debusolat in privinta autorizarii codului CAEN .
Eu am autorizat codul CAEN ... (vezi toată discuția)