avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Problema de etica: invatatoarea isi inscrie copilul in ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Problema de etica: invatatoarea isi inscrie copilul in clasa ei...

As dori sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare simpla... Are dreptul o invatatoare sa isi inscrie copilul in clasa la care preda? Mentionez ca respectivul copil are un comportament agresiv si o tactica foarte buna de a o convinge pe mama sa/invatatoarea ca e tot timpul nevinovat, si din contra, vizat doar pentru ca este "copilul doamnei". Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cristina Mincu , 15:10, 20 Ianuarie 2011
Nu o impiedica nimic sa aibe copilul in propria clasa.
Mi se pare lipsit de etica... trebuie sa existe un cadru legal in care sa fie mentionat ceva...Doar ca nu am gasit nimic. De aceea va rog sa imi raspundeti cu argumente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invatamant (probleme cu invatatoarea) ContSters172400 ContSters172400 Buna seara, Este ok daca ascund un reportofon in ghiozdanul copilului (fara stirea lui) ca sa aflu ce se intampla cu adevarat in clasa? Copilul meu, care ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fac o reclamatie....buna ziua, m-am gandit mult daca trebuie sa fac acest pas, iar ... elenyamog elenyamog Buna ziua, M-am gandit mult daca trebuie sa fac acest pas, iar astazi m-am hotarat ...DA! Am avut la scoala o situatie destul de incordata si anume o ... (vezi toată discuția)
Abuz in scoala florinamatei florinamatei Buna seara.Am un copil cls 4a,la L.T.Bolintineanu.Voi expune situatia cat pot de scurt.La ora de sport,unul dintre colegii sai,a avut o criza de nervi si sa ... (vezi toată discuția)