avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... NELAMURIRE
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

NELAMURIRE

Buna seara.Eu ca persoana juridica am construit un hotel.Acoperisul acestui hotel este din stuf.La momentul respectiv,furnizorii locali autirizati de stuf nu aveau pe stoc materie prima,asa ca am achizitionat de la diferite persoane fizice(cu dispozitii de plata)stuful necesar.La un control al Garzii Financiare,mi s-a spus ca nu am voie sa cumpar de la persoane fizice,decat de la cele autorizate si se confisca stuful.ce-i de facut?Multumesc.

Alte discuții în legătură

Legea 12/1990/ art 1 a alexguran alexguran Buna ziua. Aveam un site web prin care vindeam produse naturiste pe care le cumparam de la un furnizor cu factura in nume propriu, adica pe pers fizica fara ... (vezi toată discuția)
Depozit temporar al firmei - punct de lucru? Eva1 Eva1 Firma se ocupa cu achizitionarea de lemn vechi de la persoane fizice, pe baza de Borderou de achizitie. Pe moment, cumparam dintr-o zona a tarii aflata la mare ... (vezi toată discuția)
Traducere autorizata invoice? danany danany Daca cumpar pe firma diferite produse dintr-o tara din UE, in baza unei facturi, in momentul inregistrarii in ROMANIA, acea factura trebuie tradusa de un ... (vezi toată discuția)