avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pronuntarea
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pronuntarea

Buna ziua.
Ma numesc Ioan Ditu si ma interesza care e durata maxima in care se comunica hotararea in cazul unui proces de conflict de munca, care a ramas in pronuntare. Mai exact despre ce este vorba:
In data de 30.08.2010 am deschis proces de contestare a deciziei de suspendare a contractului de muncă.Prima infatisare a fost programata pe data de 18.11.2010 unde s-a amanat, urmatorul termen fiind pe data de 22.11.2010 unde judecatorul a admis in parte actiunea urmand a face pronuntarea.
Cel mai recent răspuns: eclair , utilizator 17:26, 20 Ianuarie 2011
in condica a aparut in ziua urmatoare pronuntarea, sau in urmatoarele 2-4 zile, in cazul in care nu s-a amanat pronuntarea pentru depunerea de concluzii scrise. in ce priveste redactarea si motivarea hotararii, ei bine, ar trebui sa se faca in 30 de zile, dar, uneori trec si cateva luni, deci.. rabadare-

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta in procesele civile LUNCANU IONEL LUNCANU IONEL Va rog sa imi spune-ti in cat timp trebuie sa ajunga hotararea acasa dupa terminarea procesului (prima instanta), avand in vedere termenul procedural pentru ... (vezi toată discuția)
Pronuntare andral andral Revin cu o problema si multumesc tuturor pt. ajutorul acordat.O sa explic putin despre ce este vorba. Am dat in judecata o institutie pentru un rest de ... (vezi toată discuția)
Cand se pot depune concluziile scrise in cazul unui proces de partaj? voinea75 voinea75 Va rog, daca stie cineva sa-mi raspunda. Stadiul procesului de partaj: s-au audiat martorii, s-au depus inscrisurile, s-au facut expertize (imobiliara si pe ... (vezi toată discuția)