Revin cu o problema si multumesc tuturor pt. ajutorul acordat.O sa explic putin despre ce este vorba. Am dat in judecata o institutie pentru un rest de plata.Am mers pe somatie de plata. La prima infatisare s-a dat solutia:amana cauza fata de cererea de amanare a debitorului. Dupa doua saptamani,la a doua infatisare,debitorul nu s-a prezentat si judecatoarea a spus ca ramane in pronuntare. M-am uitat pe portal.just.ro si am vazut ca solutia este:amana pronuntarea la 02.06.2011.Intrebarea mea este ce trebuie sa mai fac eu? Trebuie sa merg astazi la judecatorie?Si ce sa fac acolo?Nu stiu care este procedura.Va rog sa ma ajutati !
Nu trebuie sa mai faceti nimic.
Dupa ce cauza a "ramas in pronuntare" (nu mai sunt probe, s-au terminat dezabterile, partile au pus concluzii pe fond), este posibil ca instanta sa amane pronuntarea (fie din lipsa de timp pentru deliberari, fie din motive personale, obiective etc.).
Cu ocazia dezbaterilor in fond este posibil si ca instanta sa amane pronuntarea pentru depunerea de concluzii scrise, insa acest motiv este adus la cunostiinta partilor atunci, la dezbateri. (nu cred ca este cazul dvs.).
In cazul dvs., nu trebuie sa mergeti la termen la instanta, oricum pronuntarea se face in birourile judecatorilor. Dvs. nu mai aveti nimic de facut, doar sa asteptati ca judecatorul sa aiba timp sa faca pronuntarea si sa urmariti solutia la condica sau pe portal.