avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rejudecarea unei cauze
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rejudecarea unei cauze

O cauza (anulare contract de vanzare cumparare cu legea 112 ) a fost judecata in cele 3 instante si s-a dat aceias hotarare , daca s-a redeschis cauza si in prima instanta s-a dat din nou aceias sentinta, acum s-a declarat recurs.in cate instante se judeca?
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: mariana pop , utilizator 19:41, 20 Ianuarie 2011
ceva nu e clar.daca e hotarare definitiva si irevocabila cum s-a deschis un alt dosar pe fond? poate instanta de recurs a trimis cauza spre rejudecare la instanta de fond.
IN2003 a fost descis primul proces, in 2005 a fost data hotararea definitiva
in 2009 cu cateva zile inaite de expirarea interdictiei de vanzare de 10 ani, s-a pus pe rol din nou cauza prin care se solicita sa se constate nulitatea absoluta a contr v/c

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura dardamian dardamian Ce inseamna ca un tribunal \"Admite ca fondat recursul introdus de reclamantul ..... împotriva sentinţei civile nr. ........pronunţată de Judecătoria ... (vezi toată discuția)
Cai de atac adinutza.2008 adinutza.2008 Am un dosar pe rol - litigii de munca - drepturi banest in care eu sunt reclamantul. Pana acum am castigat de doua ori in instanta insa cealalta parte a facut ... (vezi toată discuția)
Dovedire rea credinta justinn justinn Buna seara, revin cu un nou mesaj: Am sa prezint in ordine cronologica si foarte sumar :D Este vorba despre un teren, luat in posesie ilegal din timpul ... (vezi toată discuția)