avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contractul de mandat al administratorului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contractul de mandat al administratorului

Buna ziua, varog frumos sa ma ajutati si pe mine
as dori sa stiu care sunt contributiile care se platesc in cazul unui contract de manadat si care este valoarea minimaa acestuia(este aceasi cu a salariului minim pe economie, adica 500 de lei?) Va multumesc.:help:
Cel mai recent răspuns: adriananila , utilizator 14:40, 14 Aprilie 2008
Mai multe informatii, va rugam. Un contract de mandat pentru ce?
Un contract de mandat pt functia de Administrator.
IVAN ALINA a scris:

Buna ziua, varog frumos sa ma ajutati si pe mine
as dori sa stiu care sunt contributiile care se platesc in cazul unui contract de manadat si care este valoarea minimaa acestuia(este aceasi cu a salariului minim pe economie, adica 500 de lei?) Va multumesc.:help:

Obligatoriu platesti impozit pe venit 16 %, sanatatea 6,5 % si 0,85 % contr pt concedii medicale, pentru contributia la cas va trebui sa depui la casa de pensii teritoriale o declaratie de asigurare, procentul e de 29 %, asigurarea pentru somaj e optionala, de asemenea daca esti admin de sa legea prevede obligativitatea de a avea incheiata o polita de asigurare de raspundere civila
Buna ziua,
La un SRL , Administratorul poate fi incadrat cu contract de munca , in functia de Administrator? #-o
Da, se poate.

Alte discuții în legătură

Administrator srl patipatason patipatason buna ziua, Un administrator de SRL poate fi remunerat pe contract individual de munca? Care sunt posibilitatile de remunerare ale acestui administrator si ... (vezi toată discuția)
Caam angajator cmihaelaalina cmihaelaalina buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie :help: unde as putea gasi noua contributie de asigurari pt accidente de munca si boli profesionale in ... (vezi toată discuția)
Administrator firma ligiastavar ligiastavar Buna ziua, Am nevoie de un model de contract de mandat/administrare societate. Urmeaza sa imi schimb incadrarea din angajat in administrator si, pe langa ... (vezi toată discuția)