avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CAAM ANGAJATOR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CAAM ANGAJATOR

buna ziua,

va rog sa ma ajutati cu o informatie
:help:
unde as putea gasi noua contributie de asigurari pt accidente de munca si boli profesionale in functie de codul CAEN?

stiu ca incepand cu 01.01.2009 aceasta contributie s-a stabilit intre 0.15%-0.85% in functie de cod CAEN.
Cel mai recent răspuns: cmihaelaalina , utilizator 09:13, 26 Ianuarie 2009
Art. 4 din PUG nr.226/2008
(1) Cotele de contributii datorate de angajatori in functie de clasa de risc, potrivit prevederilor Legii nr. 346/2002 privind asigurarea pentru accidente de munca si boli profesionale, cu modificarile si completarile ulterioare, se stabilesc de la 0,15% la 0,85%, aplicate asupra sumei veniturilor brute realizate lunar.
(2) Cotele prevazute la alin. (1) se aplica incepand cu veniturile aferente lunii ianuarie 2009.

Textul Ordonantei de urgenta il gasiti aici :
[ link extern ]
AS VREA SA STIU PROCENTUL CAAM PENTRU UN ANUMIT COD CAEN. UNDE POT GASI ACESTE INFORMATII

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare mirelaisofia mirelaisofia ce inseamna CAMM 0,2% de la calcului salariului? Va multumesc (vezi toată discuția)
Cota contributie pentru accidente de munca Vioreld Vioreld salutare. imi puteti spune unde gasesc si eu noile cote de contributii pentru accidente de munca si boli profesionale? (vezi toată discuția)
Fnuass ukzspan ukzspan Unde pot gasi cotele cu contributile la FNUASS datorate de o societate. Ex. societatea mea are cod-ul CAEN 4624 Multumesc anticipat, (vezi toată discuția)