Multumesc pentru raspunsuri, dar nu m-am referit la cuantumul salariului ci la cum se vor incadra ,,denumi" de exemplu la referenti debutanti sau asistenti, deoarece ei au fost agenti comunitari debutanti incepand cu 01.09.2010
presupn ca este vorba de agent comunitar, deci func publ din pol comunitara care se preia in politia locala
agentii comunitari se vor numi politisti locali iar anfp va da avizul pentru noua organigrama si noul stat cu noiile functii specifice de pol locali asimilate cu func pub generale
mie mi se pare ca problema este la salarizare si nu la reincadrare prt ca, spre ex:
- agent comunitar clasa III grad profes debutant - va fi reincadrat politist local iar clasa de salarizare este - 8 nivel local
- ag com clasa III grad prof asistent, indiferent de tr de salarizare, va deveni politist local, clasa III grad profes asistent clasa de salarizare la nivel local - 13
treapta pe care o are agentul comunitar va influenta insa salarizarea in sensul ca una este sa aplici 15 % la salariul de la tr 1 si alta este la sal de la treapta de salarizare 3
citind ordinul 42 eu inteleg ca, daca agentul comunitar a avut indemnizatia de 7 % prevazuta de Legea 330/2010 , suma absoluta pe care a luat-o in oct 2010, se include in salariul de baza
in acest caz, cum ii calculez sporul de vechime, la sal de baza care are si indemnizatia de 7 % luata ca suma absoluta, sau la sal de baza fara indemnizatia de 7%
- daca cineva a reusit sa intrevada mai bine solutia cu sporul de vechime si modul concrte de calcu, poate imi da si mie ideea
multumesc
~ final discuție ~