avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Pwersoanele aflate in somaj pot beneficia de credite pentru demararea unei afaceri si in ce conditii ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:33, 21 Ianuarie 2011
1. Conform Legii 76/2002 Agentiile de Somaj ofera gratuit consultanţã şi asistenţã pentru începerea unei activitãţi independente sau pentru iniţierea unei afaceri.
2. Acordarea de credite in acest scop este mai dificila din lipsa de bani. dar luati legatura cu agentia de Somaj sa vedeti daca exista posibilitati in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultanta pentru inceperea unei mici afaceri dunguta dunguta As avea nevoie sa stiu unde sa ma adresez pentru a obtine consiliere in demararea unei mici afaceri atat pentru alegerea formei juridice ( nu stiu daca este ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de somaj si vreau sa deschid o intreprindere individuala kremat kremat Buna ziua, Sunt in somaj si vreau sa deschid o Intreprindere Individuala cu domeniul de activitate Service IT. Intrebarea mea este: Beneficiez de anumite ... (vezi toată discuția)