avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... prescriptie - drept de solicitare plata creanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

prescriptie - drept de solicitare plata creanta

In urma unei datorii de 200 lei la fostul Conex (vodafon) am fost dat in judecata de nustiu ce firma din Constanta. Hotarare definitiva din 2006 care ma obliga sa achit 8000 lei !!! Pe 20.01.2011 am aflat si eu.#-o Nu amprimit nimic la domiciliu: informatii, avertismente, invitatii, citatii... asa dori sa-i dau si eu acum in judecata. Cum procedez.Nu-i tarziu? Multumesc.:(
Cel mai recent răspuns: gribi gabriel , utilizator 10:20, 21 Ianuarie 2011
gribi gabriel a scris:

In urma unei datorii de 200 lei la fostul .... am fost dat in judecata de nustiu ce firma din Constanta. Hotarare definitiva din 2006 care ma obliga sa achit 8000 lei !!! Pe 20.01.2011 am aflat si eu.#-o Nu amprimit nimic la domiciliu: informatii, avertismente, invitatii, citatii... asa dori sa-i dau si eu acum in judecata. Cum procedez.Nu-i tarziu? Multumesc.:(


Buna dimineata

Daca hotararea despre care ne spuneti, este definitiva si irevocabila din anul 2006, teoretic, dreptul de a solicita inceperea executarii silite impotriva dvs., este prescris.

O sa va rog frumos sa stergeti din mesajul dvs. denumirea societatii implicate in discutie.Multumesc frumos.
si in 2011, de unde ati aflat de hotarare ?
daca s-a gandit creditorul sa execute acea hotarare abia acum, dreptul sau s-a prescris
Multumesc frumos ! La primaria comunala, un functionar ma avertizat ca executorul solicita informatii despre bunurile mele. Am vorbit cu executorul si nu mi-a spus despre hotarare decat ca este definitiva din 2006 si el nu se grabeste pt ca cei ce au solicitat executarea, au datorii la el. A zis ca am sa primesc acasa nu stiu ce si vom discuta atunci. Cica interesul firmei e sa treaca timpul....intrebare: La ce institutie ma adresez?:sorry:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita de catre o societate recuperatoare !!!! andreea00deea andreea00deea BUNA ZIUA VA ROG FRUMOS SA MA AJUTATI CU O PROBLEMA. IN ANUL 2008 AM PRIMIT DE LA [editat] O NOTIFICARE PRIN CARE IN TERMEN DE 5 ZILE SA ACHIT SUMA DE 8000 ... (vezi toată discuția)
Executare silita camy20 camy20 am primit de la ce de la Ekos o somatie,prin care sunt atentionata ca in termen de o zi o sa fiu executata sillit pt neplata unei datorii le con in val de 300 ... (vezi toată discuția)
Termenul de la care se poate cere executaea silita ? Krissia . Krissia . :(( Buna ziua. Am si eu cateva nelamuriri va rog. 1.Daca o hotarare a devenit definitiva si irevocabila de la data de 18.04.2005 tot aceasta este si data de la ... (vezi toată discuția)