avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... AJUTOR
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

AJUTOR

BUna ziua

avem un telefon fix impreuna cu internet, am fost sunati in luna decembrie 2010 ca sa ni se faca o noua oferta pentru telefon ni sa spus ca vom plati mai putin , ca vom avea reduceri , am primit factura in ianuarie si pentru telefon platim dublu ca pana acuma si nu avem acea reducere promisa.

Noi nu avem semnat contract cu firma de telefonie , putem sa renuntam la acest serviciu ? nu suntem multumiti ei au prelungit automat contractul cu 2 ani .

Acordul verbal poate fi consuderat un contract?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: MHT RICA , Contabil 10:13, 21 Ianuarie 2011
Acest subiect, referitor la "acceptul verbal-telefonic al prelungirii/incheierii unui contract de prestari servicii telefonie", a mai fost discutat in forum:
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul verbal - mod de a incheia un contract? Lolescu Lolescu Buna ziua, Beneficiez de serviciul de Internet (pachetul router + telefon fix) ale unei firme de telefonie mobila. Am vrut sa renunt la el pentru ca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Contract de telefonie MHT RICA MHT RICA Buna ziua am o problema destul de complicata. Am facut cu ROMTELECOM, un contract in anul 207 pentru telefonie, internet si cablu contractul respectiv ... (vezi toată discuția)
Poate tine locul o inregistrare audio unui contract, unei semnaturi? cristid89 cristid89 Buna ziua, Am aveam un contract la Orange de 18 euro pe luna. Unlterior am marit ambonamentul de la 18 la 20 de euro, apeland doar serviciul de relatii cu ... (vezi toată discuția)