avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract de telefonie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract de telefonie

Buna ziua

am o problema destul de complicata.

Am facut cu ROMTELECOM, un contract in anul 207 pentru telefonie, internet si cablu contractul respectiv expira in 2009, in 2009 am fost sunati de la departamentul comercial pentru prelungirea contractului , l-am prelungit.

La noi telefonul fix este legat de internet , avem tot felul de probleme caci nu merge internetul , eu i-am sunat sa vina sa imi repare internetul, dar in loc sa faca acest lucru am fost sunati dupa 2 zile sa semnam un nou contract , la telefonul fix eu nu vreau sa semnam nici un fel de contract.

MENTIONEZ in acest moment nu exista nici un fel de contract semnat intre noi si Romtelecom, cum putem face ca sa renuntam la serviciile oferite de ei.

SUNT NESERIOSI.
Ultima modificare: Joi, 30 Decembrie 2010
MHT RICA, Contabil
Cel mai recent răspuns: MHT RICA , Contabil 14:31, 30 Decembrie 2010
Mergeti cu un act de denuntare a contractului in dublu exemplar la sediul Romtelefon :), sa va ramana copia semnata de registratura lor de primire si la revedere. Daca va furnizeaza in continuare, este problema lor. La prima factura, puteti depune contestatie.
Acordul telefonic dat de dvs pentru prelungirea contractului de linie telefonica din 2009 are putere de semnatura - ati fost informat despre acest lucru la initierea apelului. In mod normal, il puteti rezilia, cu singura obligatie de a achita gratuitatile de care ati beneficiat in aceasta perioada - luni de abonament gratuit, reduceri, aparatura etc.
In ceea ce priveste internetul - daca refuza sa va trimita un reprezentant pentru lamurirea problemelor, sesizati OPC-ul.
Art. 84
Dreptul consumatorului la denuntarea contractului nu poate fi anulat de nicio clauza contractuala sau intelegere intre parti, in cazurile prevazute de lege, aceasta fiind considerata nula de drept. :P
ContSters7431, utilizator
In 2009 la mama i sa spus ca contractul se prelungeste pentru o perioada de 2 ani , urmand ca acesta sa expire in 2011, cand am sunat la ei saptamana trecuta sa intreb de contracte cand expira ei mi-au spus ceva de genul ca noi adica mama a sunat la ei si dansa a cerut si a insistat sa fie prelungit contractul , ceea ce nu este adevarat si ca contractul cu ei expira in 2012 ca au prelungit cu 3 ani contractul nu cu 2.

Am fost sunati ca sa prelungim contractul la telefonul fix , dar noi nu vrem sa il semnam , ei ne-au pus cele mai mari preturi la telefon fix din cate au ei in ofertele lor, noi am cerut separarea serviciului de telefonie de cel de internet , dar ei ne-au spus ca nu se poate face separarea ptr ca internetul si telefonul merg pe acelasi fir .
Nu exista domnule asa ceva! Sunt prestari servicii in avans de care ati beneficiat si care ar putea aduce un prejudiciu furnizorului? Nu! Sa termine odata pentru totdeauna cu abuzurile asta ca mai avem putin si purtam un nr. de ....SCLAV!

Si...daca si aici imi spune careva ca-i vinovat guvernul sau parliamentul..nu stiu ce sa mai zic! E...cel ce-si incaseaza comisioanele un amarat de functionar, care, nu-i asa? Dreptul lui e mai drept decat a-l celorlalti.
ContSters7431, utilizator

Alte discuții în legătură

Reziliere contract petcool petcool Acum trei luni tatal meu a murit si la o luna o tipa de la romtelecom a sunat si a spus ca in curand o sa ne expire contractul de internet si telefonie si i-am ... (vezi toată discuția)
Prelungire perioada contractuala rcs rds. bobodan41 bobodan41 Buna ziua, sunt abonat RCS RDS de 6 ani la serviciul de internet fix. După o modificare recentă a abonamentului care a constat într-o micsorare ( de la 1 ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet gabrielq gabrielq Buna ziua, In octombrie 2007 am incheiat un contract de internet cu [editat] pentru o perioada de 2 ani. Acum cateva zile am mers la magazinul lor pentru a ... (vezi toată discuția)