avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Reziliere contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Reziliere contract

Acum trei luni tatal meu a murit si la o luna o tipa de la romtelecom a sunat si a spus ca in curand o sa ne expire contractul de internet si telefonie si i-am zis ca sunt decedatul si s-a prelungit contractul pe 2 ani. Acum doresc sa reziliez contractul deoarece nu sunt multumit de servicii. (am 21 de ani). Ce trebuie facut ? Multumesc anticipat pentru raspuns.:(
Cel mai recent răspuns: petcool , utilizator 15:28, 25 Martie 2010
i-am zis ca sunt decedatul si s-a prelungit contractul pe 2 ani

A fost automata prelungirea doar pt simplul fapt ca te-ai dat tu ca fiind titularul - beneficiarul contractului ? Ciudat si macabru, in fine , daca asa a fost te poti prezenta cu certificatul de deces si contractul se reziliaza de drept . In cazul in care ai semnat in numele tatalui tau decedat la acea data poti avea probleme daca doresti rezilierea contractului - fals si uz de fals
Nu am vrut sa sune macabru dar nu a fost decat o prelungire prin acord telefonic atat fara sa se semneze vreun act ulterior. Ms de raspuns!
Deci daca nu am semnat nimic se rezolva?
Multumesc pentru sfaturi. Astazi am rezolvat cu bine problema!:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract companie de telefonie done8989 done8989 Bună ziua, Bunicul meu, titularul contractului Romtelecom despre care vreau să vorbesc, a murit acum câțiva ani. La acea adresă acum ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit de catre societate recuperari creante paliuk02 paliuk02 in urma cu aproape 2 ani mi-am rezilat contractul la romtelecom, trecand pe astral. Insa dupa cateva luni m-au sunat cei de la eos sa imi spuna ca am o datorie ... (vezi toată discuția)
Probleme romtelecom Nicolay Nicolay Buna seara Am si io o problema am contract pe 2 ani cu Romtelecom servicii internet si telefonie mai mult pt internet si nu puteam far telefon \"pacalaeala ... (vezi toată discuția)