avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract de telefonie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract de telefonie

Buna ziua

am o problema destul de complicata.

Am facut cu ROMTELECOM, un contract in anul 207 pentru telefonie, internet si cablu contractul respectiv expira in 2009, in 2009 am fost sunati de la departamentul comercial pentru prelungirea contractului , l-am prelungit.

La noi telefonul fix este legat de internet , avem tot felul de probleme caci nu merge internetul , eu i-am sunat sa vina sa imi repare internetul, dar in loc sa faca acest lucru am fost sunati dupa 2 zile sa semnam un nou contract , la telefonul fix eu nu vreau sa semnam nici un fel de contract.

MENTIONEZ in acest moment nu exista nici un fel de contract semnat intre noi si Romtelecom, cum putem face ca sa renuntam la serviciile oferite de ei.

SUNT NESERIOSI.
Ultima modificare: Joi, 30 Decembrie 2010
MHT RICA, Contabil
Cel mai recent răspuns: MHT RICA , Contabil 14:31, 30 Decembrie 2010
Va multumesc pentru raspunsuri , o sa vedem ce facem.

Sarbatori fericite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract petcool petcool Acum trei luni tatal meu a murit si la o luna o tipa de la romtelecom a sunat si a spus ca in curand o sa ne expire contractul de internet si telefonie si i-am ... (vezi toată discuția)
Prelungire perioada contractuala rcs rds. bobodan41 bobodan41 Buna ziua, sunt abonat RCS RDS de 6 ani la serviciul de internet fix. După o modificare recentă a abonamentului care a constat într-o micsorare ( de la 1 ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet gabrielq gabrielq Buna ziua, In octombrie 2007 am incheiat un contract de internet cu [editat] pentru o perioada de 2 ani. Acum cateva zile am mers la magazinul lor pentru a ... (vezi toată discuția)