avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poprire pe alocatia de stat pentru copii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poprire pe alocatia de stat pentru copii

Care este procedura de anulare a unei popriri in cazul unei popriri care a incalcat dispozitiile art. 409 din Codul de Procedura civila. La art. 409 se specifica clar ca ....citez: Alocatiile de stat pentru copii.....nu pot fi urmarite pentru nici un fel de datorii. Intrebare: Care este procedura de recuperare a sumei oprite ilegal de catre Ag Fiscala ? Mentionez ca aceasta suma a fost incasata ilegal de stat inca de anul trecut, mai exact, 29 ianuarie 2010....Este tirzie o astfel de procedura sau nu a intrat in termenul de prescriptie, conform legii ?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Popriri salariu Alina2011 Alina2011 Exista vreo lege in care se specifica vreo limita in care se pot face popriri pe salariu? De exemplu 50%? Imi pot pune propriri pe salariu de vreo ... (vezi toată discuția)
Poprire familistu familistu pe ce tip de venit poate pune anaf poprire???? va multumesc. (vezi toată discuția)
Poprire ContSters75210 ContSters75210 buna ziua ,va rog sa-mi raspundeti la o intrebare:se poate pune poprire pe indemnizatia de crestere a copilului??problema mea este urmatoarea: in urma cu 3 ani ... (vezi toată discuția)