avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire
Discuție deschisă în Executare silită

poprire

pe ce tip de venit poate pune anaf poprire???? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: familistu , utilizator 14:14, 19 Ianuarie 2012
bunurile si creantele ce nu pot forma obiectul popririi sunt prevazute in art. 452 din Codul de procedura civila
Pe toate veniturile realizate din munca, pensiile acordate in cadrul asigurarilor sociale, precum si alte sume ce se platesc periodic debitorului si sunt destinate asigurarii mijloacelor de existenta ale acestuia (art. 409 C.pr.civ.).
pe alocatia copiilor se poate pune poprire. alocatia se plateste intr-un cont bancar???
Buna ziua!
Codul de proc. civ, la art. 409 alin 7 prevede expres ca alocatiile / indemnizatiile de stat pentru copii NU sunt urmaribile pentru niciun fel de datorii.
multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont salariu alinradu0 alinradu0 Buna ziua , Contul meu de salariu a fost blocat pentru o datorie la o alta banca . Am fost la banca care a dispus blocarea contului , am recunoscut datoria ... (vezi toată discuția)
Poprire concediu de odihna va rog ajutati-ma cu un raspuns FlowGj FlowGj Buna ziua, Am lucrat in cadrul unei firme pana acum cateva saptamani. Timp de 1 an am avut o poprire pe salariu de 33 % si mi se aplica doar la venitul net. ... (vezi toată discuția)
Poprire salar si venit concediu de maternitate Nafets Nafets O persoana are poprire pe salar. Acea persoana intra acum in concediu de maternitate (cel de doi ani, nu stiu sigur daca se numeste concediu de maternitate dar ... (vezi toată discuția)