avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Va rog sa imi recomandati societate specializata ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Va rog sa imi recomandati societate specializata pentru SSM-SU

Buna ziua,
Va rog sa imi recomandati o societate specializata de la care pot sa obtin autorizarea SSM-SU pentru un salon de infrumusetare in Bucuresti.
De asemena, va rog sa imi spuneti ce lege reglementeaza publicitatea. Mai exact, ma intereseaza sa stiu ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a lipi autocolant in scop publicitar pe geamul sediului.
Sper ca m-am facut inteles.
Zi placuta

Alte discuții în legătură

Autorizatii cabinet cosmetica xcore xcore Buna ziua, Am deschis de curand un srl care are ca activitate principala 9602 Coafura si alte activitati de infrumusetare iar secundara 9604 Activitati de ... (vezi toată discuția)
Contract cu firma de salubrizare ataela1 ataela1 Va rog sa-mi spuneti care este cadrul legal care obliga un salon de infrumusetare sa aibe contract cu o firma de salubrizare. Salonul are Autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare a unui salon de masaj andreea_motoc andreea_motoc Ce acte sunt necesare pentru obtinerea unei autorizatii de functionare a unui salon de masaj de relaxare, anticelulitic , reflexoterapie , terapeutic, ... (vezi toată discuția)