avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract cu firma de salubrizare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract cu firma de salubrizare

Va rog sa-mi spuneti care este cadrul legal care obliga un salon de infrumusetare sa aibe contract cu o firma de salubrizare.
Salonul are Autorizatie de Functionare iar la obtinerea acesteia s-a solicitat doar o dovada de la asociatia de proprietari cum ca platim ridicarea gunoiului ,catre asociatie.Am fost convinsa ca este suficient din moment ce am obtinut Autorizatia.
Mentionez ca sediul acestui salon este la parterul unui bloc.
Acum au venit cei de la Salubrizare spunand ca trebuie sa facem contract cu ei .
Va rog sa-mi spuneti daca au dreptate,multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:03, 24 Iulie 2014
Buna ziua!
Consultati legea 101/2006 art.12 pct.3 si art.24, poate va ajuta.
In acest moment pentru obtinerea acordului sau autorizatiei de functionare eliberate de Primarie este obligatoriu ca impreuna cu toate celelalte documente necesare sa fie si contractul cu societatea de salubrizare, astfel ca da, este obligatoriu.
Trebuia sa fi facut de la inceput contract cu o firma de salubritate, nu sa platiti la asociatie pentru ca acolo e un regim tarifar si niste conditii pentru persoane fizice iar dumneavoastra trebuie sa platiti pe societate comerciala, va venea facura pe firma si o bagati in contabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratie locatari/condominiu bobby2323 bobby2323 Este obligatorie incheierea unui contract cu o firma de salubritate, pentru o Asociaitie de Proprietari, daca DA, atunci in baza carei legi sau HG ? Multumesc (vezi toată discuția)
Contract salubrizare lucamatei lucamatei Buna ziua, Am urmatoarea problema. Am subinchiriat un spatiu comercial de la o firma (chiriasa la randul ei). Cand am mers la primarie sa obtin autorizatia de ... (vezi toată discuția)
Servicii proprii de salubritate. o firma, nemultumita de serviciile ... sissi24 sissi24 Servicii proprii de salubritate. O firma (S.R.L.), nemultumita de serviciile de salubritate oferite de catre societatea de salubritate ce opereaza in ... (vezi toată discuția)