avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... o vecina descurcareata ia de ''prosti'' 19 familii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

o vecina descurcareata ia de ''prosti'' 19 familii

locuiesc in actualul apartament de circa 3 ani pe sacra respectiva locuieste si o duduita care ne ia de prosti pe toti ceilati de pe scara. cum? foarte simplu dati-mi voie sa va povestesc: doamna cu pricina locuieste intr-un apartament cu 2 camere si este vaduva, nimic anormal pana aici, problema este ca fiind pensionara s-a gandit ca nu ar strica sa ia pe cineva in gazda, asa ca a gasit 2 domnisoare sa locuiasca impreuna cu ea, platindu-i acesteia o anumita suma de bani pe luna. trebuie sa mentionez ca fiecare apartament are contorizare proprie la apa, gaza si curent. daca la gaze si curent nu ai cum sa inregistrezi pierderi pe scara la apa sunt pirderi in fiecare luna (desi toata instalatia a fost achimbata cand m-am mutat in bloc) si inca substantiale din cauza vecinei care in mod miraculos consuma maxim 1metru cub de apa pe luna in conditiile in care in acel ap. locuiesc 3 persoane care se presupune ca se spala, mananca si isi spala si rufele ca de au masina de spalat automata si toata ziua sarmele de la geam sunt pline cu rufe.
imi cer scuze daca par prea rea dar de cate ori a fost abordata in sedintele de pe scara aceasta ne-a ras in fata si ne-a spus ca o sa murim cu totii si ei tot nu o sa avem ce sa-i facem.
va rog din suflet sa imi dati si mie un sfat cum ar trebui procedat cu o astfel de persoana. vreau sa fie trasa la raspundere atat pentru furtul de apa cat si pentru evaziune fiscala.#-o
Cel mai recent răspuns: janapress , utilizator 15:47, 21 Ianuarie 2011
Evaziune fiscala ??:-/ Cum?

Poate ca asociatia de locatari poate efectua verificari in privinta sigiliilor apometrelor...
Mergeti la administrator si cu ajutorul acestuia impreuna cu o comisie verificati apometrul sau instalatia.
smeagull a scris:

Evaziune fiscala ??:-/ Cum?

Poate ca asociatia de locatari poate efectua verificari in privinta sigiliilor apometrelor...

persoanele care stau in gazda platesc chirie, deci tanti are venituri din alte surse nedeclarate pe deasupra mai primeste si ajutor pt. incalzire cica are pensie mica

costel70 a scris:
Mergeti la administrator si cu ajutorul acestuia impreuna cu o comisie verificati apometrul sau instalatia.

am fost la administrator si ne-a pus pe toti de pe scara sa verificam apometrele si sa aducem la ea avizul de conformitate s-au facut si verificari pe scara sa vada daca are careva instalatia defecta dar totul este ca la carte nimic de reprosat nimanui
cica fura cu picatura cum dovedesti asta??????? nu mai punem la socoteala ca nici la asociatie nu sunt trecute 3 persoane ci una singura cica fetele stau mai putin de 15 zile/luna la ea, ca sunt doar in vizita si conform legii doar daca stau mai mult de 15 zile/luna trebuie trecuti la asociatie. desi fetele sun eleve si merg la liceu in fiecare zi de 3 ani cu exceptia vacantelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere cheltuieli comune laura-jurist laura-jurist buna ziua in ce conditii poate fi scoasa o persoana de la plata cheltuielilor comune, in cazul in care este detasata cu munca in alta localitate, si ajunge ... (vezi toată discuția)
Pierderi de apa LucianSandu LucianSandu Buna ziua Daca ma puteti lamuri cu o problema... Asociatia de proprietari are pierderi la apa si aceste pierderi se pun la plata pentru fiecare ... (vezi toată discuția)
Deși suntem plecați din țară și apartamentul este nelocuit, lunar apar pe listă pierderi de apă. de ce trebuie să le plătim dacă nu consumăm nimic? Andra_24goody Andra_24goody Buna ziua. Suntem plecati din tara insa avem un apartament in care nu locuieste nimeni. In fiecare luna desi sunt declarate 0 persoane la asociatie ne vin ... (vezi toată discuția)