Buna seara.Pe 1 mai am devenit platitor de tva.Am depus primul decont in iulie.La randul 9 am avut 10346 ron si 1966 tva.La randul 21...22554 baza si 4285 tva. Apoi la 32-1966 si la 37 la fel.Apoi am depus urmatorul decont in octombrie. La fel sume mai mari la randul 21. Rezulta cumva tva de recuperat?
Rezulta TVA de recuperat, dar nu mai bine va luati un contabil ca sa nu faceti greseli ? Un decont de TVA este un document care trebuie completat corect, altfel puteti avea probleme.
Deci rezulta tva de recuperat.Nu ma intereseaza sa l recuperez. Daca e de recuperat dece la randul 32 imi genereaza tva de plata ? E corect.Nu trebuie cumulate cumva?
Regularizare decont tva
anitu
In luna iunie am facut o inregistrare incorecta in contabilitate , la o factura de vanzare marfuri.Factura era in valoare de 4607 lei si a fost inregistrata ... (vezi toată discuția)
Rambursare tva
lilicu
in decontul lunii aprilie 2013 am gresit decontul de tva . Nu am trecut sume nici la tva colectat si nici la tva deductibil. Am solicitat rambursare de tva si ... (vezi toată discuția)