avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modalitate angajare/colaborare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modalitate angajare/colaborare

Am un srl pe care vreau sa introduc si prestari servicii de reparatii calculatoare, administrare retele, asistenta in domenii it...etc toate astea la domiciliul clientului.
Toate comenzile, va dati seama, se vor face telefonic si aleatoriu, nefiind necesar un program fix, mai ales ca nu va fi disponibil un spatiu de desfacere (totul se va intampla la domiciliul clientului).
In aceste conditii m-am gandit la un fel de contract de colaborare cu oameni care sa execute comenzile.
Este recomandat un astfel de contract?
Unde gasesc reglementarile necesare intocmirii acestuia? (sau un model bun)
Sunt alte posibilitati mai avantajoase de a avea lucratori, in conditiile in care vreau sa le platesc procent din comanda si bugetul este destul de limitat?
Ideea este sa nu ma leg de oameni din moment ce exista posibilitatea sa nu fie rentabil.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Completare factura client alinutza32 alinutza32 Cum completez o factura pt client la rubrica "denumirea produselor sau serviciilor", tinand cont ca firma are retea de internet, majoritatea clientilor sunt ... (vezi toată discuția)
Pfa comanda de lucrari ngalban ngalban In cadrul contractului de colaborare PFA cu activitate independenta, daca am livrat cantitatea de servicii specificata in comanda de lucru actuala si nu mai ... (vezi toată discuția)
Facturi incomplete de la furnizori extracomunitari. cum le putem înregistra având în vedere că nu respectă legile din românia? Francu Mihaela Tatiana Francu Mihaela Tatiana Buna ziua, Colaboram sau achizitionam diverse pe domeniul nostru de activitate (IT) de la diversi furnizori din afara tarii. Facturile sunt trimise fara ... (vezi toată discuția)